Çeşme Koyları

Çeşme Koyları

Çeşme Koyları

Çeşme, doğal güzellikleri, plajları ve tarihi dokusu ile Ege'nin en popüler tatil beldelerinden biridir. Çeşme'nin her koyu kendine özgü bir güzelliğe sahip olduğu için, tanıtım reklam metinleri de farklı olmalıdır.


Altınkum: Çeşme'nin en meşhur plajlarından biri olan Altınkum, kadife gibi kumu ve berrak deniziyle görenleri büyülüyor. Plaj boyunca sıralanan plaj barlarında ferahlatıcı içeceklerle serinleyebilir, güneşin batışını izleyebilirsiniz. Denizin ve doğanın eşsiz güzellikleriyle birleşen Altınkum, Çeşme'de mutlaka görmeniz gereken yerler arasında yer alıyor.


Dalyanköy: Dalyanköy, Çeşme'nin huzur dolu köylerinden biridir. Tarihi dokusu, küçük sokakları ve rengarenk çiçeklerle dolu evleriyle büyüleyici bir atmosfere sahip. Köyden, deniz kenarındaki lüks plajlara otobüslerle veya teknelerle kolayca ulaşabilirsiniz.


Ildırı: İzmir'in en güzel köylerinden biri olan Ildırı, Çeşme'nin batısında yer alıyor. Burada, tarihi sokaklarını gezebilir, deniz kenarında muhteşem manzaraların eşliğinde yürüyüşler yapabilirsiniz. Ildırı, ayrıca, doğal kaynak suyu kaynaklarıyla da ünlüdür.


Dalyan: Dalyan Koyu, Çeşme sahilinin en büyük koylarından biridir.

Tüm Sorularınız için bize ulaşabilirsiniz.

Çeşme Tekne Turu - FUENTE