Çeşme Tekne Turu Güzergahı

Çeşme Tekne Turu Güzergahı

Çeşme Tekne Turu Güzergahı

Mavi Koyun bir diğer adı da Akvaryum Koyudur. Bu adı almasının en büyük sebebi de elbetteki suyun berraklığıdır. Çıplak gözle dahi metrelerce derini görebilirsiniz. İşe sırf bu yüzden bile bu koyda yüzmek başla başına bir ayrıcalık. Mavi Koy, Çeşme tekne turunun ilk durağı bu arada. Limandan kalkış yaptıktan yaklaşık 1 buçuk saat sonra buraya varıyorsunuz ve yarım saat kadar yüzme molası veriliyor.

Çeşme Mercan Adası

Mercan Adası da ismini bölgede çok fazla bulunan mercanlardan alır. Şnorkeliniz varsa onlarca mercan ve sünger görme şansını yakalayabilirsiniz. Benzersiz bir deneyim olacağı kesin.

Çeşme Eşek Adası 

Eşek Adası da Çeşme civarında gezilecek yerler arasında özel bir yere sahip. Adada bulunan eşeklerden alıyor adını ve hepsi de birbirinden şirin. Bölgede özellikle dalış yapan insanlar dikkati çekiyor. Burada bir dalış merkezi var ve dalmak için ideal bir yer olduğunu söylediler. Ayrıca adada liman da olduğu için lüks yatların da uğrak noktası.

Çeşme Makri Adası 

Tekne turunun son durağı ise Çeşme Makri Adası. Saat 3 buçuk gibi burada da bir yüzme molası veriliyor ve ardından Çeşme Limanına doğru yol alınıyor.

Çeşme’de Tekne Turu Saatleri

Çeşme’den kalkan tekne turları genelde 10 buçuk gibi kalkıyor ve 5 buçukta geri geliyor. Yani yaklaşık 7 saatlik harika bir tur sizleri bekliyor diyebilirim. 7 saat eğlenmek isteyenler için de dinlenmek isteyenler için de ideal bir süre. Yalnız unutmayın, akşam dönüşte yorgun olacaksınız ????

Tekne Turu Nereden Kalkıyor?

Tekne turunun kalkış noktası Çeşme limanı.

Tüm Sorularınız için bize ulaşabilirsiniz.

Çeşme Tekne Turu - FUENTE